0

Make Love, not Warcraft (South Park)

Posted by Quedy on 7/12/2009 in

Daca nu ati auzit inca de South Park si ati vrea sa radeti putin (sau putin mai mult) va recomand sa intrati pe www.southparkstudios.com si sa va uitati la cateva episoade. In principiu, cei de la South Park fac desene animate destinate adultilor si tinerilor de peste 15-16 ani (nu va ganditi ca sunt scene 18+, cu continut pornografic sau chestii de genul :P).

Fiind un jucator de World of Warcraft, mi-a sarit imediat in ochi episodul "Make Love, not Warcraft", ce a castigat si un premiu Emmy in 2006. E drept ca episodul e destul de vechi, dar merita vazut. In principiu, in acest episod cei de la South Park ironizeaza oamenii care stau (mult) prea mult in fata calculatorului, si arata si consecintele acestui exces. Totul imbracat intr-o forma foarte comica. Cei care au jucat sau joaca WoW o sa gaseasca episodul foarte interesant si amuzant, dar se poate spune acelasi lucru si despre cei care n-au nicio tangenta cu jocul, mai ales daca privim din perspectiva mentionata mai sus.

Voi descrie in cateva randuri cam despre ce este vorba in acest episod: Un player de WoW care a jucat foarte mult ("no-lifer" :P) ajunge la un level extrem de ridicat, depasind ca putere chiar si pe angajatii Blizzard (firma care produce si administreaza WoW). Nenea asta, denumit Jenkins, un om obez care nu are alta preocupare decat sa joace WoW, se apuca sa omoare toti jucatorii din WoW, spre disperarea celor de la Blizzard, care nu-l pot opri. Dupa ce sunt omorati de n ori de Jenkins, un grup de 4 adolescenti cu o viata normala (care jucau WoW casual, nu de dimineata pana seara), decid sa joace continuu (cu o intrerupere zilnica de 3 ore pentru somn) ca sa ajunga la level-ul lui Jenkins. Lunile trec, iar jocul isi pune amprenta asupra fizicului celor 4, care devin obezi, si nu se mai misca din fata calculatorului decat pentru a se culca. In final, angajatii Blizzard le dau celor 4 o sabie ce fusese scoasa din joc pentru ca era prea puternica, iar Jenkins este in sfarsit ucis.

Filmuletul merita vazut, fie ca jucati sau nu World of Warcraft. Puteti sa-l luati ca atare si sa radeti pana vi se lungesc urechile, sau sa urmariti aspectul sau moralizator . Sau cel mai bine, amandoua. :)

Puteti viziona episodul la urmatorul link (sau cautati pe DC++, oDC pentru download):

http://www.southparkstudios.com/episodes/103797/

0 Comments

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2009 Quedy`s All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.