2

Guild Wars 2, viitorul inlocuitor al WoW?

Posted by Quedy on 8/20/2009 in
Se pare ca in 2010 competitia pe piata MMORPG-urilor (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) se va acutiza, odata cu lansarea Guild Wars 2, joc ce rezolva majoritatea problemelor generale semnalate de playeri in prima versiune (de genul "instanced world", "no jumping" etc. etc.). Zilele astea ArenaNet, dezvoltatorul jocului, a publicat pentru prima oara in 2 ani informatii noi legate de joc, precum si un trailer pentru acesta (pe care l-am pus mai jos).

Marele avantaj pe care GW 2 il va avea in fata World of Warcraft va fi modalitatea de plata. Daca la WoW trebuie sa platesti aproximativ 12 euro pe luna, la Guild Wars este suficient sa cumperi jocul, nefiind obligat sa platesti taxe lunare. Iar acest aspect va face ca GW sa atace doua categorii de jucatori: cei care joaca des MMORPG-uri si platesc taxe lunare, si cei care nu au fost tentati de acest tip de jocuri tocmai din cauza taxelor, si vor fi tentati sa incerce acum, tocmai datorita costurilor mult reduse.

Despre detaliile tehnice ale jocului n-o sa trancanesc pe aici, ca nu fac un preview pana la urma. Daca vreti sa aflati mai multe informatii despre GW2 puteti vizita www.guildwars2.com, sectiunea FAQ.

Mai jos am pus trailer-ul jocului, lansat acum cateva zile de ArenaNet. Sincer sa fiu, prima parte nu prea imi place, in care elementele sunt relativ statice, dar cand arata scene din joc...well, that`s the interesting part. :P


2 Comments


In fact when someone doesn't know then its up to other people that they will help, so here it happens.

Also visit my website - jocuri cu mario si luigi


Wow, this piece of writing is pleasant, my sister is analyzing such things, thus I am going to let know
her.

My web-site ... jocuri online masini

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2009 Quedy`s All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.