0

O poveste de Craciun, dar nu si pentru copii!

Posted by Quedy on 11/07/2009 in

Combinatia de "Disney", "Charles Dickens", "Jim Carrey" nu m-a lasat sa nu merg la avanpremierea filmului "A Christmas Carol", o adaptare dupa cartea cu acelasi nume a autorului amintit la inceputul frazei. Desi era destul tarziu, am zis ca merita totusi incercat, asa ca am mers cu niste prieteni la Plaza si l-am vazut in format 3D.

In film este vorba de un batran extrem de zgarcit, care ura Craciunul si se purta urat cu toata lumea, singurul lucru interesant pentru el fiind banii. Toate astea pana intr-o zi cand este vizitat de trei spirite reprezentand Trecutul, Prezentul si Viitorul. Acestea ii arata realitatea pe care el insusi a creat-o dintr-o alta perspectiva, reusind ca in final sa il schimbe complet pe batran.

La prima vedere poate parea o simpla poveste de adormit copiii, dar nu este tocmai asa. Filmul indeamna la o reflectie asupra propriei persoane, avand un substrat filosofic, ceea ce il recomanda mai ales adultilor. Nu va asteptati sa vedeti clasica veselie de Craciun aici, ci mai degraba ignoranta, saracie, rautate, dar si un happy-end.

Va recomand sa va gasiti timp sa vedeti filmul asta, s-ar putea sa va simtiti putin mai bine dupa vizionare. :)



0 Comments

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2009 Quedy`s All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.