2

Isteria pseudo-mini-vacantei de 1 mai

Posted by Quedy on 5/01/2010
"Bucurati-va de mini-vacanta de 1 mai, dragi ascultatori", isi ia la revedere o prezentatoare de radio. Si stau sa ma intreb... care mini-vacanta? Avem vreo zi libera in plus si nu stiam? Anul asta, ghinion, 1 mai a cazut intr-o sambata, asa ca weekend-ul este unul normal, ca in orice saptamana. Cu toate acestea, cum se poate sa nu sarbatoresti tocmai Ziua Muncii, mai ales daca ai sub 23 de ani si poate nu ai avut un job full-time deloc pana atunci?

Cred ca ziua de vineri, 30 aprilie, ar putea fi foarte bine comparata cu un exod, in special al tinerilor, catre munte si mare. Dar mai ales catre mare. Unul din trenurile spre Constanta de vineri a avut 14 vagoane pline ochi, unde mai pui ca foarte multa lume statea in picioare in vagoane si pe holuri, neavand bilet. La Cernavoda era coloana de masini de cativa km, in Constanta traficul era infernal si tot asa. Pe scurt, o isterie generala.

Intrebarea care ma tot loveste este simpla: "De ce?". De ce alearga cu miile pentru 1-2 nopti la munte sau la mare, pentru o zi fara nicio semnificatie pentru majoritatea dintre ei? De ce nu au facut asta acum 3 saptamani, cand era vacanta de Paste, era si destul de cald, si puteai sa petreci ca lumea? Care este diferenta dintre un weekend obisnuit de primavara/vara si weekend-ul fara alte zile libere de 1 mai?

Oh well...voi tine postarea scurta, si nu voi mai elabora inutil. Sunt curios ce va fi maine dimineata prin padurile din apropierea oraselor, si cate toane de gunoaie vor fi stranse (DACA vor fi stranse) dupa ce romanul care plesneste de civilizatie a trecut pe acolo. So... MayDay Nature! :)

Dar ce e cu atata critica? Putin optimism nu strica so... I`m off to the party. :P

2 Comments


Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!


1 mai - liber o zi,sclav o viata.

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2009 Quedy`s All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.